Gastrotest: Restaurace Huang He (2)

Zdroj:
Noviny Prahy 10

Číslo:
8/2005

Datum:
15. 4. 2005

Strana:
7

Autor:
(ZH)

Článek na webu Novin Prahy 10

Jsou restaurace, z jejichž nabídky, obsluhy i prostředí, můžete být okouzleni hned při první návštěvě. Vaše další návštěvy vás však později vyvedou z omylu. Mezi takové podniky rozhodně nepatří čínská restaurace HUANG HE.

Je vidět, že personál v této restauraci i přes spousty kladných ohlasů a článků na vavřínech rozhodně neusnul. Tento podnik si tak nadále drží svůj vysoký standard a stále patří mezi ty nejlepší čínské restauranty v Praze…

Je pravdou, že jediný, kdo pocítí změnu, je vaše peněženka. A to díky zvýšené sazbě DPH. Rozhodnete-li se však pro jídlo s sebou, bude to pro vás cenově výhodnější, jelikož tzv. jídla GO HOME podléhají nižší daňové sazbě.

Interiér restaurace zůstává nadále stejný, obsluha velmi příjemná a jídla vynikající. Na klasice zvané KUNG PAO (s sebou 139 Kč), si pochutnáte jako nikde jinde. Zvolíte-li pak jako dezert smažené jahody se zmrzlinou, budete maximálně spokojeni.

Pokud si libujete v kvalitní čínské kuchyni, tuto restauraci již jistě dobře znáte a ti co její návštěvu ještě nestihli, nemají tušení o co přicházejí…

Prostředí *** Obsluha **** Toalety *** Jídlo ***** Nápoje *** Ceny ***